گوشت گوسفند ، خرده نان ، تخم مرغ ، شیر ، مخلوط سوپ پیاز ، سس Worcestershire و فلفل سیاه را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط میکنیم تا یک دست شوند
سپس یک ماهیتابه را روی گاز قرار داده و کره اضافه میکنیم و 3 تا 5 دقیقه اجازه میدهیم تا کره ذوب و داغ شود.
سپس قارچ را در روغن تفت میدهیم و پیاز را اضافه کرده و 7 دقیقه تفت میدهیم حال آرد و پیاز خشک را اضافه کرده و یک دقیقه به هم میزنیم تا مواد یکپارچه شوند
پس از آن گوشت گاو و آب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بجوش آید و گوشت گاو نرم شود که حدود 5 دقیقه زمان میخواهد.
حال مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 70 درجه سانتی گراد قرار میدهیم تا گوشتها کلملا پخته شوند.
برچسب : نویسنده : حمید قلی خانی javanforum بازدید : 214