هفت برنامه موبایل برای یادگیری زبان انگلیسی

ساخت وبلاگ
اگر شما هم جزو افرادی هستید که دوست دارند زبان انگلیسی خود را تقویت کنند.

اگر تلفن همراه هوشمند هم داشته باشید (که حتماً دارید) همه چیز برای تقویت زبان مهیاست. به این ترتیب، می‌توانید زبان انگلیسی را در حالت، زمان و مکانی یاد بگیرید و تمرین کنید. چه در مسیر خانه به محل کار؛ چه در مواقع استراحت و چه قبل از خواب. محدودیت خاصی برای یادگیری ندارید.

راه‌های مختلفی هم برای این کار دارید. مثلاً می‌توانید زبان انگلیسی را با موسیقی انگلیسی، کانال‌های یوتیوب و پادکست فرابگیرید؛ اما بهتر است برنامه‌های همراه را هم فراموش نکنیم!

با اپلیکیشن‌های آموزش زبان انگلیسی، یادگیری زبان تقریباً مثل یک بازی می‌شود و دیگر از واژگان و تمرین‌های خسته کننده دستور زبان خبری نیست! اما آیا می دانید بهترین نرم افزار آموزش زبان انگلیسی چیست؟

احتمالاً در این فکر هستید که «با کدام اپلیکیشن باید شروع کنم؟»

نگران نباشید.در ادامه، 7 مورد از بهترین برنامه‌های یادگیری زبان انگلیسی را به شما معرفی می‌کنیم.

Rosetta Stone

اگر به دنبال منابع انگلیسی گشته باشید، ممکن است نام Rosetta Stone را شنیده باشید.

میتوان Rosetta Stone را معروف‌ترین روش برای یادگیری زبان به شمار آورد. این روش در مقایسه با روش‌های دیگر منحصر به فرد است.

معمولا اپلیکیشن‌های آموزشی، زبان دوم را به زبان مادری شما برایتان توضیح می‌دهند. به عنوان مثال، اگر فرانسوی باشید، دستور زبان و واژه‌های انگلیسی را با توضیحات فرانسوی می‌آموزید.

Rosetta Stone انگلیسی را به زبان انگلیسی به شما یاد می‌دهد! اما چگونه؟؟

این نرم افزار برای یادگیری واژه‌های مقدماتی، تمرین‌هایی تدارک دیده‌است. برای نمونه، واژه‌های انگلیسی«woman»، «man»، «park» را با کمک تصویر یاد می‌گیرید. در مرحله بعد، این برنامه سعی می‌کند یک جمله انگلیسی دارای کلمه‌های بالا را به شما یاد دهد مانند:

«A man and a woman is sitting in the park»

البته ممکن است ندانید کلمه «sit» در این جمله به چه معناست، اما احتمالاً می‌توانید آن را به درستی حدس بزنید.

با استفاده از این روش، بسیاری از واژه‌ها و عبارت‌های جدید انگلیسی را بدون استفاده از زبان مادری خود می‌آموزید.

اگر می‌خواهید زبان انگلیسی را بدون تکیه بر زبان مادری خود یاد بگیرید، این برنامه توصیه می‌شود.

FluentU

FluentU در میان برنامه‌های این لیست بسیار منحصر به فرد است.

این اپلیکیشن از فیلم‌های دنیای واقعی مانند موزیک ویدیوها، آگهی‌های بازرگانی، اخبار و مذاکرات الهام‌بخش استفاده می‌کند و آن‌ها را به تجربه‌های یادگیری زبان انگلیسی تبدیل می‌کند. برخلاف برنامه‌های سنتی، FluentU از رویکردی طبیعی استفاده می‌کند که شما را در طول زمان، به زبان و فرهنگ انگلیسی عادت می‌دهد.

این برنامه شامل فیلم‌های متنوع با موضوعاتی مانند بحث‌های محبوب، موزیک ویدیوها، آگهی‌های بازرگانی خنده دار و ... است. برخی از آن‌ها را می‌‌توانید در این عکس مشاهده کنید.

بهترین بخش FluentU این است که واژه‌هایی که در حال یادگیری آن‌ها هستید را ذخیره می‌کند و موسیقی، فیلم و نمونه‌هایی از واژگانی که آموخته‌اید را به شما پیشنهاد می‌کند.

شما می‌توانید با کامپیوتر یا تبلت خود، در وب‌سایت FluentU از این برنامه استفاده کنید و یا آن را از فروشگاه iTunes دانلود کنید.

FluentU برای زبان آموزانی که به محتوای سرگرم‌کننده و صوتی و تصویری علاقه‌مندند، توصیه می‌شود.

MindSnacks

MindSnacks اپلیکیشنی سرگرم کننده و دارای رابط کاربری ساده است.

برای گسترش واژگان انگلیسی خود می‌توانید از برنامه‌های SAT Vocabularyاستفاده کنید.

پیش از این، برای گرفتن نمرهٔ بالا در آزمون SAT، باید به فهرست واژگان SAT نگاه می‌کردید که مانند مطالعه یک فرهنگ لغت انگلیسی، بسیار خسته کننده بود. ماینداسنکس این روند را با قرار دادن 9 بازی داخل برنامه، سرگرم‌کننده کرده‌است.

هر یک ازاین بازی‌ها برای آموزش کلمات انگلیسی با یک روش خاص طراحی شده‌اند. به عنوان مثال، یک بازی با تعداد زیادی بالن‌ قرمز و آبی وجود دارد. بدین صورت که ممکن است سه بالن آبی با کلمه‌های «abstruse»، «ludicrous» و «glorify» و سه بالن قرمز با کلمه‌های «hard to understand»، «praise» و «absurd» داشته باشید. هر کلمه در بالن آبی معنی مشابه به یک کلمه در بالن قرمز دارد و شما باید آن‌ها را به درستی با یکدیگر تطبیق دهید. این بازی برای کمک به یادگیری واژه‌های جدید طراحی شده‌است.

ماینداسنکس به همه زبان آموزان زبان انگلیسی، که خواهان گسترش دایره لغات خود، با برخی واژه‌های خشک SAT هستند، توصیه می‌شود.

البته باید بگوییم که گول ظاهر کودکانه این نرم‌افزار را نخورید! برزگسال‌ها و گردشگران هم می‌توانند از آن استفاده کنند.

آخرین نکته اینکه، این نرم افزار در حال حاضر برای کاربران اپل قابل استفاده است

Memrise

Memrise کمی شبیه به ماینداسنکس است با این تفاوت که با استفاده از روشهایی خلاقانه و خنده دار کمک میکند معنی کلمه ها را به خاطر سپارید.

جالب است بدانید که دوره‌های ممرایز توسط کاربران طراحی شده‌است. بنابراین شما می‌توانید ببینید که چگونه سایر زبان آموزان، این کلمات را آموخته‌اند. بیش از سیزده دوره در این برنامه وجود دارد که از آسان‌ترین آن‌ها «افعال بی قاعده انگلیسی» و سخت‌ترین آن‌ها «داستان دو شهر» چارلز دیکنز را می‌توان نام برد. بسیاری از زبان آموزان، آموختن واژه‌های جدید را از سخت‌ترین کارها می‌دانند. با ممرایز، برای به خاطر سپردن کلمه‌هایی که برای شما عجیب به نظر می‌رسند، یک راه سرگرم کننده و آسان خواهید داشت. همچنین می‌توانید واژه‌هایی که آموخته‌اید را ذخیره کنید، تا درصورت فراموشی به عقب برگشته و آن‌ها رو مرور کنید.

ممرایز یک راه بسیار مؤثر (و خنده دار!) برای یادگیری کلمه‌های انگلیسی است. این اپلیکیشن به تمامی افرادی که به دنبال گسترش واژگان خود هستند، توصیه می‌شود.

Open Language
Open Language از بخش‌های متنوعی برای آموختن انگلیسی تشکیل شده‌است. اگر قبلاً زبان دیگری آموخته باشید ممکن است در مورد CEFR (Common European Framework of Reference for Languages) شنیده‌باشید . CEFR استانداردی برای تشخیص میزان تسلط شما بر یک زبان است که از A1 (مقدماتی) تا C2(پیشرفته) رتبه‌بندی می‌شود.

در هر سطحی، دوره‌های مختلفی برای کاربردهای متفاوت مانند انگلیسی در تجارت، انگلیسی در ارائه‌های شفاهی، انگلیسی در زندگی روزمره و توانایی مصاحبه به زبان انگلیسی، می‌یابید. همان‌گونه که مشاهده می‌کنید اپن لنگوئیج به خوبی طبقه بندی شده است.

این برنامه برای هر درسی که برمی‌دارید، تمرین‌های زیادی برای یادگیری ارائه می‌دهد و کمک می‌کند دایره واژگان خود را در آن درس تقویت کنید.

در یک گفت‌وگو، کلمه‌های آن، کلمه‌های اضافه مربوط به گفت‌وگو، توضیحات گرامری و تمرین‌هایی برای مرور درس را می‌آموزید. همچنین تمریناتی در پایان هر درس در نظر گرفته شده است.

اگر به یادگیری انگلیسی با ذکر جزئیات علاقه‌مندید، این اپلیکیشن را به شما توصیه می‌شود.

Busuu

busuu اندکی با اپلیکیشن هایی که تا کنون معرفی کردیم متفاوت است. بیشتر اپلیکیشن هایی که تا کنون معرفی کردیم، برای یادگیری انگلیسی، به صورت فردی مورد استفاده قرار می‌گیرند و برای بیشتر درس‌ها خودتان پله به پله جلو می‌روید. اما با busuu می‌توانید با انگلیسی زبانان صحبت کنید و توانایی مکالمه خود را ارتقا بخشید. جدا از قابلیت مکالمه ، این برنامه بسیار شبیه به Open Language است و از استانداردهای CEFR پیروی می‌کند. در این برنامه هر درس دارای کلید واژه، یک بخش گفت‌وگو، یک تمرین نوشتن، یک بخش مرور و همچنین یک بخش صحبت با انگلیسی زبانان است. با این تمرین‌ها، می‌توانید هر چهار مهارت را به طور متعادل ارتقا دهید و پیش ببرید.

اگر صحبت کردن با افراد را دوست دارید و خواهان افزایش مهارت مکالمه خود هستید، busuu را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

Babbel

Babbel اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی است که بیشتر تمرکز خود را بر روی آموزش واژه‌ها گذاشته است. این برنامه، کاربران خود را با کامل کردن عبارات و تکرار آن‌ها آموزش می‌دهد. این اپلیکیشن 4 قابلیت تشخیص صدا، تشخیص تصویر، هجی کردن کلمات و پرکردن جاهای خالی را به کاربر می‌دهد. Babbel روی کیفیت متمرکز شده است نه کمیت!! همچنین با این برنامه می‌توانید میزان پیشرفت خود را مشاهده کنید.

اگر هدف شما یادگیری کلمه‌های انگلیسی و افزایش دایره لغات است، Babbel به شما پیشنهاد می‌شود.

برگرفته از


آخرين ويرايش نگارینا ، 5 روز پيش در 03:43PM.

جوان فروم...
ما را در سایت جوان فروم دنبال می کنید

برچسب : یادگیری,انگلیسی, نویسنده : حمید قلی خانی javanforum بازدید : 234 تاريخ : دوشنبه 15 آبان 1396 ساعت: 14:30