پاستا سزار انجل هِر

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

مواد لازم:
  • ۴۵۰ گرم پاستا نواری باریک
  • ۲ حبه سیر
  • آب یک عدد لیموترش
  • ۱ قاشق چایخوری سس خردل
  • ¾ پیمانه روغن زیتون
  • نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • نمک درشت و فلفل سیاه
  • جعفری خرد شده
  • پودر سوخاری خانگی* (دستور تهیه در ادامه)


طرز تهیه:

1. پاستا را بر اساس دستور پخت نوشته شده روی بسته بندی آن بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه متوسط، سیر، آب لیموترش و خردل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن زیتون را بیفزایید و هم بزنید.

3. پنیر پارمسان و نیمی از پودر سوخاری خانگی را به مواد افزوده و هم بزنید. در آخر نمک و فلفل سیاه را بیفزایید.

4. سس را درون پاستای داغ بریزید و با جعفری خرد شده و پوست رنده شده لیموترش تزئین و سرو کنید.

پودر سوخاری خانگی

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه پودر نان باگت
  • پوست رنده شده نصف یک عدد لیموترش

طرز تهیه:

1. کره را درون تابه و روی حرارت ملایم داغ کنید. پودر نان را افزوده و تفت دهید تا طلایی و سوخاری شوند.

2. در آخر پوست لیموترش را افزوده و یک دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
نویسنده : حمید قلی خانی بازدید : 4 تاريخ : چهارشنبه 21 تير 1396 ساعت: 18:37

فهرست وبلاگ