پیراشکی

تعرفه تبلیغات در سایت

آخرین مطالب

امکانات وب

مواد لازم:

خمیر پیراشکی:

  • آرد ۴ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • ماست‏ ۱/۲ پیمانه
  • پودر خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک کمی
  • کره آب شده ۱ پیمانه
  • تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
  • شیر ۱ قاشق سوپ خوری

مواد داخل پیراشکی

  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • جعفری خرد شده ۱/۲ پیمانه
  • سیب زمینی متوسط ۲ عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن ۳ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه:


1. آرد را داخل كاسه بريزيد و با نمك مخلوط كنيد، وسط آرد را كمي گود كنيد. درگودي تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد. پودر خمير ترش و ماست را به همراه روغن مايع به تخم‌مرغ اضافه كرده و مواد را با هم خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد.

2. خمير را به مدت پنج دقيقه ورز دهيد و به ده قسمت تقسيم كنيد. هر قسمت را به اندازه يك پيش‌دستي باز كنيد. روي هركدام مقداري كره آب‌شده يا روغن مايع بماليد و آنها را روي هم بگذاريد ، بعد خمير را روي تخته آردپاشي‌شده با كمك وردنه باز كنيد تا به اندازه يك نان تافتون شود.

3. دوباره خمير را رول كنيد و از خمير به اندازه يك نارنگي (۸۰ گرم) جدا كنيد و كناري بگذاريد. روي هر تكه خمير را با چاقو يك برش ايجاد كنيد و كل خميرها را كناري بگذاريد تا استراحت كنند. در اين فاصله مايه گوشتي را آماده كنيد.

4. يك عدد پياز را خرد كنيد، به همراه روغن و كمي زردچوبه تفت دهيد تا پيازها طلايي شوند. گوشت چرخ‌كرده را اضافه كنيد و همراه پياز داغ و كمي نمك و فلفل تفت دهيد. در آخر وقتي گوشت خوب سرخ شد، حرارت را خاموش كرده و جعفري‌هاي خردشده را اضافه كرده و با گوشت سرخ‌شده مخلوط كنيد. سيب‌زميني‌ها را هم آب‌پز كرده و بعد رنده كنيد.

5. هر قسمت از خمير را برداريد و كمي باز كنيد. در وسط خمير مقداري از مواد گوشتي بريزيد، بعد روي آنها كمي سيب‌زميني رنده‌شده و مقداري پنير پيتزا بريزيد. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.

6. پيراشكي‌هاي آماده‌شده را روي سيني فر بگذاريد و روي آنها زرده رقيق شده با شير بماليد و به مدت ۳۰ دقيقه حرارت دهيد تا آماده سرو كردن شود.

نویسنده : حمید قلی خانی بازدید : 5 تاريخ : چهارشنبه 21 تير 1396 ساعت: 18:37

فهرست وبلاگ