ساندویچ با نان خانگی و سس ماست

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

مواد لازم:

  • 650گرم آرد سبوس دار
  • دو قاشق چای‌خوری شكر
  • یك عدد تخم مرغ
  • 7گرم مایه خمیر خشك
  • 50گرم كره
  • 400میلی لیتر شیر ولرم
  • یك قاشق غذا خوری نمك
  • سه عدد سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه سس ماست:

  • دو فنجان ماست
  • یك قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
  • یك حبه سیر رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری شوید خشك ، نمك و فلفل


طرز تهیه:

1. مایه خمیر را به آرد، نمك و شكر بیفزایید و آنها را در ظرفی مناسب به خوبی با یكدیگر مخلوط كنید. سپس شیر و تخم مرغ را به مایه افزوده و آنقدر ورز دهید تا خمیری نرم و یكدست به‌دست بیاید كه به دست‌تان نچسبد. درصورتی كه خمیر به قدر كافی نرم نیست و به‌دست می‌چسبد، مقداری آرد به مایه خمیر بیفزایید. سپس خمیر را ورز دهید تا كاملا انعطاف پذیر شود. برای اینكه خمیر بهتر ور بیاید و حجم‌اش زیاد شود، آن را در كاسه‌ای بریزید. روی خمیر را با كیسه نایلون بپوشانید و به‌مدت یك ساعت در دمای اتاق قرار دهید.

2. پس از گذشت یك ساعت، خمیر را به اندازه‌های مساوی، حدود 16تكه تقسیم كنید. حالا هر تكه از خمیر را به شكل توپ در بیاورید و با انگشتان دست طوری به آن شكل دهید كه دور تا دور آن گرد و سطح زیرین‌اش صاف شود. خلاصه اینكه به شكل یك نان همبرگری در بیاید. خمیرها را روی یك سینی قرار بدهید و روی آن را با یك كیسه پلاستیكی بپوشانید و 40دقیقه قبل از آنكه قالب‌ها را در فر قرار دهید، سینی را در دمای اتاق به حال خودش رها كنید تا باز هم بر حجم خمیر اضافه شود.

3. سپس روی خمیر دانه كنجد بپاشید و آن را به‌مدت 5دقیقه در حرارت 230درجه سانتیگراد فر قرار دهید. این پایان كار نیست. باید 10دقیقه دیگر نان‌ها در دمای 200درجه سانتیگراد بپزند تا حسابی طلایی و برشته شوند. برای خوش طعم و لعاب دار شدن نان قبل از آنكه نان‌ها را در فر قرار دهید، سه‌قاشق غذاخوری شیر را با مقداری نمك مخلوط كنید و روی خمیر‌ها بریزید.

4. سیب زمینی‌ها را در آب و نمك بپزید. سیب زمینی‌های پخته و خرد شده را پس از سرد شدن همراه تخم مرغ، شكر و كره در مخلوط كن بریزید و تا زمانی كه مواد كاملا با یكدیگر تركیب شوند، صبر كنید. با گوشتكوب هم می‌توانید مایه سیب زمینی سوخاری را تهیه كنید. در ظرف كوچكی آرد، بكینگ پودر و نمك را با یكدیگر مخلوط كنید. مخلوط آرد را به مایه سیب زمینی اضافه كنید و آن را در تابه‌ای گود كه با روغن چرب كرده‌اید، سرخ كنید. سیب زمینی‌ها را روی دستمال تمیز قرار دهید تا روغن‌شان گرفته شود و آنها را با نان گرم و سس ماست نوش جان كنید.


5. برای تهیه سس ماست در ظرف كوچكی ماست، سیر، شوید ، نمك و فلفل را مخلوط كنید و با سیب زمینی‌ها سرو كنید. برای تزئین میز شام، می‌توانید از زیتون و پنیر هم استفاده كنید. حتما مهمانان را به خوردن این غذای خوش طعم و مقوی تشویق كنید....
نویسنده : حمید قلی خانی بازدید : 7 تاريخ : چهارشنبه 21 تير 1396 ساعت: 18:37

close
تبلیغات در اینترنت