ابتدا فر را روشن میکنیم و درجه حرارتش را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) و ظرف مناسبی انتخاب کرده و چربش میکنیم.
سپس پنیر خامهای ، شکر ، آب لیمو و وانیل را در یک کاسه مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.
مخلوط پنیر خامهای را با خمیر مخلوط کرده و چند دقیقه ورز میدهیم پس از آن کره را ذوب کرده و بر روی خمیر میپاشیم و دوباره ورز میدهیم سپس خمیر را درون ظرف مخصوص گذاشته و به فر انتقال میدهیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه اجازه میدهیم تا رنگش به قهوهای روشن تبدیل شود سپس از فر خارج کرده و پس از سرد شدن مصرف میکنیم.
برچسب : نویسنده : حمید قلی خانی javanforum بازدید : 238